+90 364 221 67 67 +90 537 788 45 19 [email protected]

Gülüş tasarımı öncesi ve sonrası arasındaki farklılıklar hastaları üst düzeyde memnun eder. Estetik bir gülüş, ağız ve diş yapısı oluşturan bu tedavi; zirkonyum destekli kaplama, porselen laminat gibi yöntemlerle uygulanır.

Operasyondan önce hastanın detaylı diş muayenesi yapılıp fotoğrafları çekilir ve bu doğrultuda analizler gerçekleştirilerek uygun tedavi planı hazaırlanır. Ayrıca kişiye diğer hastaların operasyon öncesi ve sonrası fotoğrafları da gösterilerek fikir edinmesi sağlanır.

Öte yandan 3 boyutlu programlar ile, tedaviden nasıl bir sonuç elde edileceği önceden görüntülenebilir. Bu sayede hasta, isteklerine ve ihtiyaçlarına göre bir tedavi hizmeti alarak arzu ettiği sonuca kavuşur.

Gülüş Tasarımı Nasıl Uygulanır?

Bunun için öncelikle bir prova yapılması gerekir. Çeşitli malzemeler test edilerek dişler için hangi malzemenin daha doğru olacağına karar verilir.

Estetik Gülüş Tasarımı Nedir?

Diş tedavi yöntemlerinin sanat ile birleştirilmesi olarak tanımlayabileceğimiz estetik gülüş tasarımı kişiyi daha dinamik ve genç bir görünüme kavuşturur. Bu işlem öncesinde hastanın varsa çürükleri tedavi edilmeli ve periodontal sorunları (diş eti rahatsızlıkları) çözüme kavuşturulmalıdır. Daha sonra diş temizleme prosedürleri uygulanır ve hastanın beklentileri ve gereksinimleri doğrultusunda gerekli işlemler tatbik edilir. (Diş beyazlatma, kaplama, dolgu vb.)

Gülüş tasarımının kesin bir şekilde ömür boyu kalıcılık sağlamadığı unutulmamallıdır. Uygulanan işlemler travma, çürük ve benzeri pek çok faktör nedeniyle etkisini yitirebilir ve tekrarlanması gerekebilir.