+90 364 221 67 67 +90 537 788 45 19 [email protected]

gülüş tasarımı nedirGün geçtikçe insanlar daha güzel görünmenin yollarını aramaktadır. Estetik ve güzel görünmek için akılda kalıcı ve dikkat çekici bir gülüşe sahip olmak gerekir. Güzel gülüşün en önemli parçası ise dişlerdir. Bembeyaz parlak ve eksiksiz dişlere sahip olmak gülüşünüzde hoş bir görünüm bırakmaktadır. Gülüş tasarımı her insan için farklı olmaktadır. Kişilerin yüz şekilleri, çene yapıları ve diş bütünlüğü gülüş tasarımını etkilemektedir.

Gülüş Tasarımı İle Ne Amaçlanmaktadır?

Estetik, son yıllarda insanların hayatlarında birçok alanda karşılarına çıkmaktadır. Diş estetiği de bu anlamda dikkat çekmektedir. Toplum içerisinde rahatlıkla gülebilmek için diş ve diş etlerinin sağlıklı görünmesi gerekmektedir. Diş hekimlerinin son zamanlardaki amaçlarından biri de gülüş tasarımı olmaktadır. Gülüş tasarımı ile amaçlanan güzel gülüşlere sahip olmak ve kişilerin kendilerine güvenmelerini sağlamaktır. Diş sağlığı ile ilgili sorunları olan hastalar toplum içerinde gülerken dişlerini saklamak ya da gülmemek için çaba sarf etmektedir. İşte bu öz güven eksikliğini gidermek için uzman diş hekimlerinden yardım alınmalıdır.

Gülüş Tasarımı Nasıl Yapılır?

Öncelikle hastaların beklentisi dikkate alınmalı ve tamamen hastanın memnun kalmasına yönelik işlemler yapılmalıdır. Muayene sırasında diş eti problemleri, diş eksikliği, çarpık dişler, diş taşı ve diş rengindeki sararmalar kontrol edilmelidir. Gülüş tasarımı için dişlerdeki bütün sorunlar çözülerek ilk adım atılmalıdır. Teknolojik gelişmelerden faydalanarak bilgisayar ortamında tasarımlar planlanmalıdır.