+90 364 221 67 67 +90 537 788 45 19 [email protected]

Doğal Diş EstetiğiDoğal gülüşün yeniden kazandırılması dental çözümlerle mümkün olmaktadır. Hastanın ağız ve çene yapısının ten renginin uyumu dikkate alınarak bir çene modeli çıkarılır. Fotoğraf çekimi yapılan hasta farklı profillerden çekimlerin ardından 3D dijital ortamdan ideal gülüş tasarımına sahip olur.

Zirkon Kaplama Doğal Diş Estetiği
Doğal diş ve diş eti tedavisi arasında zirkon kaplama estetik çözümü başta gelir. Hastanın çene yapısına uygun model çıkarıldıktan ve en uygun çene prova edildikten sonra zirkon kaplamayladiş estetiği açısından ideal çözüm ortaya konmaktadır. Zirkon kaplamanın alternatif olarak lamina kaplama tedavisi de tercih edilebilir.

Klinik Diş Beyazlatma Tekniği
Dental çözümler arasında Çorum 4kdent klinik ortamda diş beyazlatma en çok tercih edilen arasında gelir. Özel olarak hazırlanmış diş beyazlatma jeli klinik ortamda uzman hekim gözetiminde lazer ışınları yardımıyla dişe uygulanır. Bu işlem ortalama 1 saat tedavi gerektirmektedir.

Klinik ortamda diş beyazlatma işleminin yanı sıra evde diş beyazlatma jeliyle de hasta tek başına bu müdahaleyi gerçekleştirir. Ancak bu tedavide süre 3 ile 5 gün arasında değişkenlik gösterecektir.