+90 364 221 67 67 +90 537 788 45 19 [email protected]

Diş Beyazlatma TeknikleriDiş beyazlatma teknikleri hastanın ağız, çene ve ten yapısına uygun olacak şekilde uygulanır. Hastanın öncelikle gülüş tasarımı tamamen doğal görünüme kavuşmalıdır. Bunun için fotoğraf çekimleriyle estetik gülüş dijital ortamdan saptanır. Ardından dijital ortamdan ideal çene yapısı modeli çıkarılır ve hasta üzerinde prova edilir.

Diş Beyazlatma Teknikleri

Diş beyazlatmada farklı tedavi yöntemleri uygulanmaktadır. Evde uygulanan tedavi yönteminin yanı sıra diş estetiği tedavisinde klinikte diş beyazlatma tekniği de sıkça uygulanmaktadır.
Klinik ortamda daha kısa süre içerisinde sadece 1-2 saatlik bir müdahalenin ardından doğal beyazlık elde edilir. Beyazlatma jelinin uygulanmasının ardından uv ışınları ve lazer yardımıyla kısa sürede beyazlık mümkünleşir.

İdeal Diş Estetiği Teknikleri

Çürümüş dişlerin yeniden kazandırılması, lamine ya da zirkon kaplamayla tedavi altına alınması sayesinde ideal diş estetiği mümkün kılınmaktadır. Hastanın ağız ve çene yapısına uygun diş ölçüleri alınır. Doğal diş beyazlatma görünümü kazandırılmak için farklı çene modelleri prova edilir. İsteğe bağlı olarak lamine ya da zirkon kaplama uygulamalarından birisi kullanılır.