+90 364 221 67 67 +90 537 788 45 19 [email protected]

Doğal Diş Estetiği TedavisiDiş ve diş eti hastalıkları arasında en sık görülen sararan ve estetik gülüşü ortadan kaldıran dental problemlerdir. Diş eti hastalıklarının önüne geçilmesi bakımından gülüş tasarımı tedavi yöntemi uygulanır. Gülüş tasarımı hastanın çene ve ağız yapısına en uygun şekilde bir dijital veri tabanında çene modelinin geliştirilmesiyle sağlanmaktadır.

Diş Eti Şekillendirme Yöntemleri
Dental çözümler arasında diş ve diş eti şekillendirme tedavisi sıkça gelmektedir. Kırılma ya da çürümeyle deforme olan diş ve diş eti hastalıklarının dental çözümler sayesinde ideal görünüme kavuşması son derece önem arz etmektedir. Doğal diş görünümünün kazandırılması suretiyle diş eti şekillendirme yöntemi uygulanmaktadır.

Lazerle Diş Beyazlatma Tedavisi
Hasta klinik ortamda lazer ışınları sayesinde ortalama 1 saat içerisinde dental çözümden yararlanmaktadır. Lazer yöntemiyle diş beyazlatma tedavisi sayesinde doğal ve ışıltılı gülüşlere yeniden sahip olmak son derece mümkün olacaktır.
Tedavi yönteminde beyazlatma jeli hastanın dişine uygulanarak diş beyazlatma uygulanmaktadır. Alternatif olarak ultraviyole ışınları yardımıyla tedavi yöntemine de yer verilerek ortalama 1 saat içerisinde beyazlık elde edilmektedir.