+90 364 221 67 67 +90 537 788 45 19 [email protected]

Diş Beyazlatma EstetiğiDişler sigara, alkol ve benzeri alışkanlıklar nedeniyle zamanla sararır. Bununla birlikte aşırı çay ve kahve tüketimi de diş beyazlatma estetiği uygulamasının gereksinim oluşturmasına zemin hazırlar. Diş beyazlatma estetiği 3 farklı uygulama ile gerçekleştirilir:

  • Evde tedavi (home bleaching)
  • Klinik tedavi (Office bleaching)
  • Kanal tedavisi
    olarak diş ve diş eti tedavisi mümkündür.

Estetik Gülüş Tasarımı
Gülüş tasarımı kişinin ağız ve çene yapısı dijital ortamda üç boyutlu çene modeli çıkarılarak kontrol edilir. Zirkon kaplama ya da lamine uygulaması gülüş tasarımı açısından en çok uygulanan yöntem arasında gelmektedir. Kişinin stüdyo ortamında fotoğraf çekimi değişik açılardan gerçekleştirildikten sonra en uygun ağız ve çene yapısına uyan estetik gülüş saptanmaktadır.

Evde Diş Beyazlatma Tekniği
Home bleaching uygulaması olarak Çorum diş beyazlatma tekniğiyle estetik gülüş kazandırmak amaçlanmaktadır. Bu uygulamayla ağız ölçüleri alındıktan sonra kişiye özel plaklar hazırlanır. Evde hasta beyazlatma jelini ağızdaki plaklara 3 ile 5 gün aralıklarla uygulayarak estetik gülüş meydana çıkarılır. Bu sayede diş ve diş eti tedavisinin tamamen doğal görünüme kavuşması sağlanır.