+90 364 221 67 67 +90 537 788 45 19 [email protected]

Gülüş Tasarımı Nedir?Estetik bir konu içerisinde yer alan gülüş tasarımı, diş ile ilgili bir terimdir ve dişleri daha iyi bir noktaya taşımayı hedeflemektedir. Çeşitli sebeplere bağlı olarak dişler bozulmaya uğrayabilir. Bu bozulmalar bazen genetik bazen ise olumsuz şartlardan dolayı gelişme gösterebilmektedir. Bu durumu yaşayan kişilerin de en çok istediği şey dişlerin doğal bir görünüme kavuşması ve estetik durması olarak bilinmektedir.

Doğallık ve güzellik ile beraber yapılan bir estetik diş hekimliği tarafından yapılan gülüş tasarımı, diş beyazlatma gibi aşamalardan da geçmektedir. Çorum’da bulunan 4DKENT, Çorum diş beyazlatma merkezlerinden biri olarak bilinir.

Çorum 4KDENT Ne Gibi Hizmetler Vermektedir?

Çorum ilinde bulunan Çorum 4kdent, diş ile ilgili olan her türlü hizmeti veren bir yer olarak bilinir. Bir Çorum gülüş tasarımı yeri olarak bilinen ve diş ile ilgili olan tüm sorunlar hakkında hizmet veren bir firma olarak bilinmektedir. Gülüş tasarımı denildiği zaman dişin estetiğe uğraması ve sarı olan dişleri beyazlaması gibi işlemler de sıralanmaktadır. Bu işlemler arasında 4kdent Çorum diş estetiği merkezleri arasında yer alır.