+90 364 221 67 67 +90 537 788 45 19 [email protected]

Gülüş tasarımı fiyatları; uygulanacak operasyonlara, bu işlemler sırasında kullanılacak malzemelerin niteliklerine, kalitelerine ve oranına göre değişir. Hastanın yaşadığı problemler, gülüş tasarımından beklentileri, hekimin ne kadar tecrübeli olduğu da fiyatları etkiler.

Türk Diş Hekimleri Birliği tarafından her yıl kararlaştırılan fiyatlar da belirleyici faktörler içinde ön plana çıkar.

Gülüş Tasarımı Nedir?

Dişlerin, çenenin, diş etlerinin ve genel ağız yapısının bir bütün hâlinde ele alınıp tdavi edilmesine dayanan bir prosedürdür. Tercih edilecek estetik operasyonlar, diş bozukluğunun konumuna ve büyüklüğüne bağlıdır.

Gülüş Estetiği Hangi İşlemleri İçerir?

  • Pozisyon ve Duruş Bozukluklarını Düzeltme

Örneğin çapraşıklık başta olmak üzere dişlerin asimetrik ve yamuk duruşunu iyileştirmek için yapılan çalışmalar buna dâhildir. Bu tedavi sırasında genellikle diş tellerinden veya şeffaf plaklardan yararlanılır.

  • Eksik dişlerin Tekrar Yapılması ve Onarımı

Tedavide genellikle dental implantlar ve dental protezler kullanılır. Protezler; bölümlü, tam, hassas, diş üstü, implant destekli ve geçici gibi çeşitlere ayrılır. İmplantlar ise; subperiostal, transosseöz ve endosseöz gibi pek çok türde karşımıza çıkar.

  • Diş Beyazlatma

Bu işlem için kullanılan yöntemler ise; ev tipi diş beyazlatma, tek diş beyazlatma ve ofis tipi diş beyazlatma olarak çeşitlenir.

Görüldüğü gibi gülüş tasarımı fiyatları pek çok değişkene göre farklılık arz eder. Net fiyat bilgisi için hekiminizin sizi muayene etmesi ve hangi tedavilere ihtiyaç duyduğunuzun belirlenmesi gerekir.